Rotterdam

Meubelstoffeerderij van de Watering is dé gespecialiseerde stoffeerderij in Rotterdam en omgeving

Stoffeerderij in Rotterdam herstoffeert ook uw bankstel. Zit uw stoel niet meer zo lekker? Of wilt u graag een andere stof? Neem dan contact op met onze stoffeerderij in Rotterdam. Meubelstoffeerderij van de Watering is een gespecialiseerde stoffeerderij in Rotterdam. Bij onze stoffeerderij wordt tijd gemaakt voor zorg en afwerking. Bovendien staan ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraal in onze filosofie. Meubelstoffeerderij van de Watering maakt voor al hun diensten gebruik van de beste materialen. Benieuwd naar de stoffen die onze stoffeerderij in Rotterdam gebruikt? Kom gerust bij ons langs. Eén van onze specialisten staat u graag te woord over de verschillen.

Stoffeerderij van de Watering uit Rotterdam is van alle markten thuis!

Een stoffeerderij moet van verschillende markten thuis zijn. Bij van der Watering herstofferen wij dan ook meerdere stijlen meubels. Zo hersrtofferen wij ook uw antieke meubelen. Het kan zijn dat uw meubel antiek is, een traditie in de familie. Wanneer er slijtage op treedt, is het tijd om Meubelstoffeerderij van de Watering erbij te halen. Herstofferen leent zich met name voor die mensen die waarde hechten aan hun vertrouwde zitmeubel dat overigens meestal van goede kwaliteit is. Dat kwaliteit en klasse hoog in het vaandel staan bij onze stoffeerderij in Rotterdam is bij elke nieuwe gestoffeerde stoel of bank te merken. Wij beschikken over vakmensen die hun vak op nauwkeurige wijze uitvoeren. U levert het voorwerp en onze stoffeerderij in Rotterdam geeft het een metamorfose.

Bij onze stoffeerderij in Rotterdam krijgt u altijd een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding

Stoffeerderij van der Watering in Rotterdam herstelt uw meubels bij beginnend en gevorderde slijtage of als deze gewoon niet lekker meer zitten. Wij kunnen al uw meubels geheel aan uw wensen aanpassen. Meubelstoffeerderij van de Watering biedt:

  • Vakkennis
  • Vakmanschap
  • Afwerking
  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding

Van de Watering stoffeerderij in Rotterdam is inmiddels een bekend begrip. Wij hebben door de jaren heen voor vele tevreden klanten ‘nieuwe’ meubels geleverd.

Meubels goed stofferen is een vak apart!

Een goede stoffeerderij in Rotterdam is vandaag de dag een echte expertise, goede vakmensen zijn lastig te vinden. We begrijpen het als u eerst informatie wilt vergaren. Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over onze stoffeerderij, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Stoffeerderij in Rotterdam voor het herstofferen van uw interieur
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring