Krimpen aan den IJssel

Stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel voor het herstofferen van uw interieur

Is uw bankstel versleten? Zit uw stoel niet meer zo lekker? Of wilt u graag een andere stof? Neem dan contact op met onze stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel. Meubelstoffeerderij van de Watering is een gespecialiseerde stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel. Bij onze stoffeerderij wordt tijd gemaakt voor zorg en afwerking. Bovendien staan ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraal in onze filosofie. Meubelstoffeerderij van de Watering maakt voor al hun diensten gebruik van de beste materialen. Benieuwd naar de stoffen die onze stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel gebruikt? Kom gerust bij ons langs. Eén van onze specialisten staat u graag te woord over de verschillen.

Antiek

Het kan zijn dat uw meubel antiek is, of een traditie in de familie. Wanneer er slijtage op begint te treden is het tijd om Meubelstoffeerderij van de Watering erbij te halen. Herstofferen leent zich met name voor die mensen die waarde hechten aan hun vertrouwde zitmeubel dat overigens meestal van goede kwaliteit is. Dat kwaliteit en klasse hoog in het vaandel staan bij onze stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel is bij elke nieuwe gestoffeerde stoel of bank te merken. Wij beschikken over vakmensen die hun vak op nauwkeurige wijze uitvoeren. U levert het voorwerp en onze stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel geeft het een metamorfose.

Meubels herstellen

Wanneer uw meubels slijtage vertonen of gewoon niet lekker meer zitten kunt u deze bij onze stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel laten herstellen. Wij kunnen al uw meubels geheel aan uw wensen aanpassen. Meubelstoffeerderij van de Watering biedt:

  • Vakkennis
  • Vakmanschap
  • Afwerking
  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding

Van de Watering stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel is inmiddels een bekend begrip. Wij hebben door de jaren heen voor vele tevreden klanten ‘nieuwe’ meubels geleverd.

Stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel genaamd van de Watering maakt uw meubels weer als nieuw

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze stoffeerderij, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Stoffeerderij in Krimpen aan den IJssel voor het herstofferen van uw interieur
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring