Kralingen

Stoffeerderij in Kralingen voor het herstofferen van uw interieur

Stofferderij in de buurt Kralingen? Van de Watering biedt u de kwaliteit die u verwacht van een goede meubelstoffeerder. Is uw bankstel bv. versleten? Zit uw stoel niet meer zo lekker? Of wilt u graag een andere stof? Neem dan contact op met onze stoffeerderij in Kralingen.

Meubelstoffeerderij van de Watering is een gespecialiseerde stoffeerderij in Kralingen. Bij onze stoffeerderij wordt tijd gemaakt voor zorg en afwerking. Bovendien staan ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraal in onze filosofie. Meubelstoffeerderij van de Watering maakt voor al hun diensten gebruik van de beste materialen. Benieuwd naar de stoffen die onze stoffeerderij in Kralingen gebruikt? Kom gerust bij ons langs. Eén van onze specialisten staat u graag te woord over de verschillen.

Stoffeerderij voor antiek in Kralingen

Een stoffeerderij gespecialiseerd in antieke meubels? Het kan zijn dat uw aniteke meubel, uw erfstuk uit de familie slijtage begint te vertonen. Dit is natuurlijk erg zonde van zo een meubelstuk dat al zo lang meegaat. Dan is het tijd om Meubelstoffeerderij van de Watering erbij te halen. Onze stoffeerderij biedt de dienst herstofferen aan voor mensen die waarde hechten aan hun vertrouwde zitmeubel dat overigens meestal van goede kwaliteit is. Deze kwaliteit willen wij behouden, daarom werken wij met kwalitatieve stoffen en zorgen dat de juiste kennis in huis is voor het netjes herstofferen van o.a. antieke meubelen. In onze stoffeerderij in Kralingen werken echte vakmensen, mensen die hun vak opde meest nauwkeurige wijze uitvoeren.

U levert het meubel, onze stoffeerderij in Kralingen geeft het een metamorfose.

Stofferderij met vakmanschap voor het herstellen van uw meubels 

Stoffeerderij nodig? Wanneer uw meubels slijtage vertonen of gewoon niet lekker meer zitten kunt u deze bij onze stoffeerderij in Kralingen laten herstellen. Wij kunnen al uw meubels geheel aan uw wensen aanpassen. Meubelstoffeerderij van de Watering biedt:

  • Vakkennis
  • Vakmanschap
  • Nette afwerking
  • Juiste prijs/kwaliteitverhouding

Van de Watering stoffeerderij in Kralingen is inmiddels een bekend begrip. Wij hebben door de jaren heen voor vele tevreden klanten ‘nieuwe’ meubels geleverd.

Stoffeerderij in Kralingen genaamd van de Watering maakt uw meubels weer als nieuw

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze stoffeerderij, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Stoffeerderij in Kralingen voor het herstofferen van uw interieur
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring