Stoffeerderij

Stoffeerderij van de Watering bekleedt en stoffeert al uw meubelen

Wilt u graag uw meubels herstellen en deze laten herstoffen? Stoffeerderij van de Watering bekleedt en stoffeert al uw meubelen. Elk meubel is een nieuw project. En elk project heeft zijn eigen uitdaging waar wij onze creativiteit in kwijt kunnen. Een bekledingsproces in onze stoffeerderij bestaat uit:

  1. Een kennismakingsgesprek in onze stoffeerderij
  2. Een overzicht van uw eisen, wij horen graag welke stof, kleur en stijl u wilt. Daarnaast bespreken we welke zitcomfort voor u belangrijk is.
  3. Onze vakmensen die aan de slag gaan
  4. Oplevering van uw vernieuwde meubel

Wanneer weet u zeker dat u de juiste stoffeerderij gevonden heeft?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het belangrijk vindt dat u een stoffeerderij wilt vinden die op de juiste manier omgaat met uw meubels. Het gaat immers om waardevolle meubels. Daarnaast is het belangrijk dat een stoffeerderij over de juiste kennis en ervaring beschikt. De werkzaamheden voor het opnieuw stofferen van uw meubels vraagt namelijk speciale technieken en vakkennis.

Meubelstoffeerderij van de Watering heeft specialisten in dienst, die oog hebben voor details en afwerking. Zij kunnen vele verschillende stijlen meubelbekleding opnieuw stofferen. Als stoffeerderij bieden wij u graag de beste service. Dit doen we door te luisteren naar uw ideeën en wensen. Samen bespreken we welke mogelijkheden er zijn en op welke manier de herstoffering wordt uitgevoerd. Op deze manier krijgt u uw meubels op een zo mooi mogelijke manier terug!

Stoffeerderij van de Watering stoffeert uw bank of stoel geheel naar uw wensen

Bij Stoffeerderij van de Watering bent u ervan verzekerd dat uw zitmeubel naar wens is! We zorgen ervoor dat uw meubel weer als nieuw is. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u het interieur van uw woning heeft veranderd en dat die fijne stoel niet meer aansluit bij het interieur. Het is dan ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen, zodat deze wel weer aansluit op het interieur.

Wij komen graag met u in contact om te bespreken welke wensen u heeft. Heeft u vragen? Dan is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer!

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Onze stoffeerderij is uw partij
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring