Stoffeerderij

Stoffeerderij van de Watering bekleedt en stoffeert al uw meubelen

Stoffeerderij van de Watering bekleedt en stoffeert al uw meubelen. Elk meubel is een nieuw project. En elk project heeft zijn eigen uitdaging waar wij onze creativiteit in kwijt kunnen. Een bekledingsproces in onze stoffeerderij bestaat uit:

1. Een kennismakingsgesprek in onze stoffeerderij
2. Een overzicht van uw eisen, dit loopt uit van:

  • Stof
  • Kleur
  • Stijl
  • Zitcomfort

3. Onze vakmensen die aan de slag gaan
4. Oplevering van uw vernieuwde meubel

Stoffeerderij van de Watering uit Capelle aan den IJssel staat voor vakwerk!

Meubelstoffeerderij van de Watering staat voor vakwerk, dit komt door onze kennis van alle mogelijke stijlen meubelbekleding. Maar ook onze ervaring in het bekleden en vernieuwen van meubelstoffering. Daarbij hebben de specialisten in onze stoffeerderij oog voor details en afwerking. Wij bieden u graag de beste service mogelijk, dit bestaat uit het luisteren naar uw ideeën maar ook onze mening over uw ideeën met u delen. Zo creëren we gezamenlijk het ideale plan: een combinatie van al uw ingevingen en onze ervaring en kennis uit de stoffeerderij, om zo uw meubelen zo mooi mogelijk te kunnen stofferen.

Stoffeerderij van de Watering stoffeert uw meubelstuk geheel naar uw wensen

Een goede stoffeerderij voor u, wanneer heeft u deze nodig? Laten we eens een situatie voor u schetsen. Stel, uw interieur is fantastisch op elkaar afgestemd. De kleuren kloppen en na jaren van zoeken, struinen en stap voor stap iets nieuws kopen, is uw woonkamer 100% af. U geniet dan ook volop wanneer u op uw relax stoel gaat zitten. Maar wat nu als deze niet meer zo lekker zit zoals, zeg 10 jaar terug? En de stof is inmiddels ook wel een beetje versleten.

U vindt natuurlijk nooit meer zo een perfect stoel, die zo goed bij de rest past. Dan helpt de stoffeerderij van de Watering u. Wij herstofferen de stoel weer geheel naar uw wens. Zo blijft u mooie interieur intact en geniet u weer volledig van het de sfeer die thuis hangt.

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Onze stoffeerderij is uw partij
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring