Rotterdam

Nog langer genieten van uw zitmeubel in Rotterdam? Kies voor nieuwe meubelstoffering!

Meubelstoffering van uw meubels in Rotterdam is een eenvoudige manier om uw interieur te vernieuwen. Is uw smaak veranderd en wilt u graag uw ouderwetse stoelen een metamorfose geven? Of is de stof van het zitmeubel versleten waar u nog heel veel waarde aan hecht?

Meubelstoffeerderij van de Watering staat voor u klaar!

Kom voor meubelstoffering van uw meubelen in Rotterdam langs bij Meubelstoffeerderij van de Watering, we staan voor u klaar! Van de Watering is de specialist op het gebied van interieurbekleding en meubelstoffering in Rotterdam. Bij ons kunt u uit gaan van: kwaliteit: wij gebruiken de beste stoffen, leveren vakwerk en hebben zorg voor detail. Doordat wij al jaren ervaring hebben, verstaan wij ons vak goed.

Voordat het meubelstofferen kan beginnen maken wij eerst kennis met u en uw meubel. We nodigen u dan ook graag uit om de stoffen en leren te komen bekijken. Als u een keuze hebt gemaakt, kunnen we aan de slag met meubelstoffering in Rotterdam. Wij toveren uw oude stoel om in een prachtige moderne stoel met behoudt van het zit comfort. Wat wilt u nog meer?

Onze meubelstoffering is nog een ambacht die met zorg wordt vervult.

Voor meubelstoffering in Rotterdam zijn er vele mogelijkheden. Niet alleen in de verschillende meubelstoffen, maar ook in de stijl van de meubels en de daarbij passende meubelstoffering stijl. Zo kunt u kiezen uit:

Wij hebben alle kennis in bezit om uw meubelstoffering in Rotterdam feilloos aan te passen aan uw stijl en smaak. Zo luisteren wij altijd goed naar de specifieke wensen van de klant als het om meubelstoffering gaat. Daardoor hebben wij een brede klantenkring opgebouwd in Rotterdam.

Bij van de Watering krijgt u goed en eerlijk advies voor het herstofferen van uw meubelen

Meubelstoffering kan soms best spannend zijn. U geeft u vertrouwde meubel af aan iemand die u niet kent én het meubel uit elkaar haalt. Wilt u eerst eens kennis maken? Kom dan eens langs en laat u adviseren. Wij geven graag gedegen advies over de vele mogelijkheden binnen de meubelstoffering in Rotterdam.

Wenst u meer informatie te ontvangen over meubelstoffering, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Meubelstoffering in Rotterdam als het goed moet gebeuren
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring