Nieuwerkerk aan den IJssel

Meubelstofferen in Nieuwerkerk aan den IJssel  

Wilt u uw meubels opnieuw laten stofferen in een moderne of klassieke stijl? Passen de oude meubels niet meer bij uw huidige smaak? Als specialist op het gebied meubelstofferen  helpen wij u om uw zitmeubels in Nieuwerkerk aan den IJssel vakkundig van nieuwe stof te voorzien. Wij vele soorten meubels en gebruiken hiervoor diverse stofsoorten en stijlen. Benieuwd wat wij met meubelstofferen van uw stoelen en banken in Nieuwerkerk aan den IJssel bereiken?  

Meubelstoffering als ambacht 

Wij vinden meubelstofferen in Nieuwerkerk aan den IJssel een waar ambacht en besteden hier dan ook veel tijd en zorg aan. Wij helpen u niet alleen met het stofferen van een enkele stoel, maar zijn u van dienst met meubelstoffering van  complete interieurs. Dit doen we geheel naar uw smaak. Met onze kennis zijn wij u van dienst met het vakkundig vernieuwen van: 

  • Banken 
  • Stoelen 
  • Fauteuils 
  • Leren zitmeubelen 

De smaak en specifieke wensen van u als klant, zijn voor ons zeer belangrijk. Wij luisteren dan ook goed naar al uw wensen, voordat wij beginnen met het stofferen van uw meubels in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Versleten stoel opnieuw laten stofferen 

Zit u al jaren heerlijk op uw bank, maar is de stof versleten? Vindt u het zonde om uw bank weg te doen en gunt u hem een tweede ronde? Kom langs bij Meubelstoffeerderij Van de Watering voor een eerlijk advies over het stofferen van uw meubels. Ons team staat voor u klaar voor advies en het beantwoorden van uw vragen. Het maakt niet uit of het om een klassieke, moderne of landelijke stoel gaat. Als u deze door ons laat meubelstofferen, weet u zeker dat uw meubels in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn verzekerd van kwaliteit en comfort. Wacht niet langer, maar plan direct uw afspraak bij ons in.  

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Meubelstoffering in Nieuwerkerk aan den IJssel als het goed moet gebeuren
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring