Meubelstoffering

Meubelstoffering dé oplossing om uw zitmeubel in een nieuw jasje te steken

Meubelstoffering dé oplossing om uw zitmeubel in een nieuw jasje te steken. Heeft u een meubelstuk dat inmiddels verouderd is? Dat hert weer kan stralen zoals het deed toen u het kocht? Meubelen zijn zeker nog niet afgeschreven wanneer de stof of het leer is versleten, vaal is geworden of bevlekt is. Met herstofferen kan het er weer jaren tegen aan! Meubelstoffering is hét specialisme van Meubelstoffeerderij van de Watering.

Ook bekleden wij uw stoel, bank of poef wanneer u zelf toe bent aan iets nieuws. Is het tijd om uw interieur eens te vernieuwen? Een nieuw kleurtje of een stijl die meer van deze tijd is? Meubelstoffeerderij van de Watering zorgt voor de juiste meubelstoffering voor uw nieuwe inrichting!

Meubelstoffering, u heeft de leiding in de stofkeuze

Uw meubelstoffering project bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is het meubelstuk zelf uiteraard van belang, maar ook uw wensen en voorkeuren op het gebied van:

  • Stof keuze
  • Kleur voorkeur
  • Zitcomfort
  • Stijl
  • Enzovoorts

Op gebied van stofkeuze heeft u de leiding. U kunt kiezen uit ons ruime aanbod aan stoffen. Wij bieden de begeleidende hand. Dit omdat niet elke stof toepasbaar is voor elk meubel of model. We kunnen u alle voor- en nadelen per stof voor meubelstoffering uitleggen.

Wat betreft de kleur en stijl is de regie volledig aan u. U mag ons alles vertellen; al uw ideeën en wensen nemen wij mee tijdens het meubelstoffering proces.

Zitcomfort beïnvloeden met meubelstoffering

Ook kunt u voor uw meubelstoffering opdracht, nadenken over het zitcomfort. Dit verschilt sowieso per meubel, maar zeker ook per persoonlijkheid. Wilt u een rechtzittend meubel? Een waar u normaal recht op kunt zitten en uw bezoek niet in wegzakt? Of juist een relax zitcomfort? Wilt u lekker een beetje kunnen hangen en iets onderuitzakken?

Wij maken geen compleet nieuwe meubels, dus een bureaustoel wordt zeer waarschijnlijk geen bankhangstoel. Wel kunnen wij het zitcomfort beïnvloeden met meubelstoffering. Dit doen wij met het type en hoeveelheden in de vulling of stofkeuze.

Wij horen graag wat u in gedachte heeft voor uw meubel!

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Meubelstoffering als oplossing voor uw probleem?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring