Meubelstoffering

Meubelstofferen dé oplossing voor verouderde meubels 

Meubelstofferen is dé oplossing voor het opknappen van uw verouderde meubels. Meubelstoffeerderij van de Watering stoffeert al uw meubels van modern tot klassiek. Leg het opnieuw bekleden van uw, bank of stoel of poef in handen van meubelstoffeerderij Van de Watering. Dit kan als u uw meubels toe zijn aan nieuwe bekleding, maar ook als u uw interieur een nieuwe uitstraling wilt geven, is opnieuw stofferen van uw zitmeubels een slimme keuze.  

Stofferen van meubels voor extra lange levensduur  

Meubelstofferen maakt het mogelijk om de levensduur van uw heerlijke stoel of bank te verlengen. Meubelstoffeerderij van de Wateringen helpt u bij het vernieuwen van de stoffering met: 

  • Vakmensen 
  • Ambachtswerken 
  • Passie voor meubelen 
  • Persoonlijke aandacht 

Meubelstoffeerderij van de Watering is uw specialist in meubelstofferen! Laat ons uw zitmeubel in een nieuw jasje te steken en geef uw voorkeuren aan ons door op het gebied van: stof, kleur, stijl en zitcomfort. Op het gebied van stofkeuze heeft u de leiding. U kunt bij ons kiezen uit ruim aanbod aan stoffen. Wij voorzien u graag van advies, als blijkt dat een bepaalde stof niet toepasbaar is voor uw meubel of model. We kunnen u alle voor- en nadelen per stof voor meubelstoffering uitleggen. 

Zitcomfort verbeteren met meubelstoffering 

Het opnieuw stofferen van uw zitmeubels is een goed moment om u te buigen over het door u gewenste zitcomfort. Dit verschilt niet alleen per type meubel, maar zeker ook per persoonlijkheid. Wilt u een rechtzittend meubel waar u normaal recht op kunt zitten en waar uw bezoek niet in wegzakt? Of gaat u juist voor een relax zitcomfort? Misschien wilt u lekker een beetje kunnen hangen en iets onderuitzakken? Uw voorkeur is belangrijk om tot het gewenste eindresultaat te komen. Voor welke dag mogen wij het meubelstofferen voor u inplannen?  

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Meubelstoffering als oplossing voor uw probleem?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring