Capelle aan den IJssel

Meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel genaamd van de Wateringen, specialist in stofferen

Meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel genaamd van de Wateringen is de specialist op het gebied van interieurbekleding. Wij maken gebruik van de beste materialen voor het stofferen en herstofferen van diverse zitmeubelen. Meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel genaamd van de Wateringen heeft een bepaalde filosofie over het stofferen van meubelen. Dit betekent bij de meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel dat ambacht, zorg voor detail en kwaliteit centraal staan. Woont u in de buurt van Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs bij onze meubelstoffeerderij.

Zitmeubelen laten stofferen bij een meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel

Binnen de meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel houden wij ons bezig met het stofferen en herstofferen van zitmeubelen. Deze stoffering kan zowel in klassieke stijl als in moderne stijl. De klassieke stijl vraagt om veel kennis van de klassieke stijlen en meubelen en natuurlijk vakmanschap. Vakmanschap hebben wij zeker in huis. Ook de kennis van de vele verschillende meubelstijlen en de daar bijbehorende stoffen hebben wij op een rijtje. Naast de klassieke stijl kunt u ook uw meubel zeer modern laten stofferen in onze meubelstoffeerderij te Capelle aan den IJssel. Wij zijn een bedrijf dat met de tijd mee wil gaan en in beweging wilt blijven.

Advies van een ervaren meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel

Als u bij onze meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel langs komt dan garanderen wij goede en eerlijke advisering. Dit is één van de belangrijkste diensten van de meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel, omdat de klant een doordachte keuze moet maken, waarbij er goed is gekeken naar de voor- en nadelen van verschillende meubelstof. Daarnaast is het uiteraard voor de klant zeer belangrijk om ervan uit te kunnen gaan dat de kwaliteit van het werk goed is. Kortom: bij Meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel genaamd van de Wateringen bent u verzekerd van:

  • Goede stoffen
  • Meerdere stijlen
  • Enorme keuze
  • Eerlijke advies
  • Service

Meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel genaamd van de Wateringen voor moderne en klassieke stoffering

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze meubelstoffeerderij, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel genaamd van de Wateringen, specialist in stofferen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring