Meubelstoffeerderij

U zocht een meubelstoffeerderij met vakmanschap? U vond Meubelstoffeerderij van de Watering!

Meubelstoffeerderij gezocht die alles weet van dit ambachtelijke vak? U vond Meubelstoffeerderij van de Watering omdat wij, durven te zeggen dat we, een kwalitatieve meubelstoffeerderij zijn. Dit komt door meerdere zaken. Zo beschikken wij over vakmanschap: kennis en ervaring in het stofferen van meubelen. Maar ook omdat wij deskundig adviseren. We gaan met u zitten, uiteraard op mooi gestoffeerde meubelen, om eens rustig uw voorkeuren te bespreken. Dit wordt de eerste stap in het (her)stoffeer proces van uw meubelstuk.

Onze meubelstoffeerderij herstoffeert uw meubelen met oog voor details

Wij herstofferen uw meubelen met oog voor details, met onze kennis en vakmanschap. We pakken onze meters en meters aan stof erbij, onze passie voor mooie meubelen en ons gereedschap. Denkt u hierbij niet alleen aan hamers, tangen en scharen maar ook zeker aan singelbandspanners, nietapparaten, een koevoet of beitel. O! En wat dacht u van naalden? Dit hebben wij allemaal bij de hand wanneer we met uw bank of stoel aan de slag gaan.

Schrikt u niet als wij u vertellen dat we uiteraard beginnen met het verwijderen van de huidige stof. Hiervoor moet het meubel soms uit elkaar. Vertrouwt u op ons kunnen en onze expertise! Wij herstellen de charme van uw meubel. Of dit nu zijn oude glorie terughalen is of juist een nieuwer jasjes geven, Meubelstoffeerderij van de Watering regelt het.

Onze meubelstoffeerderij stoffeert naar uw wensen

Wij stofferen uw meubels naar uw wensen. Hiervoor willen wij u, zoals gezegd, eerst graag uitnodigen voor een startgesprek. Dit om al uw ideeën te verzamelen en u mee te nemen in de wereld van een meubelstoffeerderij. We laten u alle mogelijkheden zien. We vragen welke stijl u graag terugziet in uw hernieuwde meubel. En bieden u de keuze velen en velen stoffen. Slechts enkele stoffen op rij:

  • Jacquard
  • Wopper
  • Velour
  • Kunstleer
  • Ribcord

We horen graag van u! Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe opdrachten.

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
U zocht een meubelstoffeerderij? U vond Meubelstoffeerderij van de Watering.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring