Krimpen aan den IJssel

Meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel voldoet aan al uw specifieke wensen.

Bent u opzoek naar een meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel ? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Meubelstoffeerderij van de Watering is een gespecialiseerde meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel en staat graag voor u klaar. Doe uw oude zitmeubel niet te snel weg en laat deze opnieuw prachtig stofferen door Meubelstoffeerderij van de Watering. Wij stofferen zowel moderne als klassieke meubels, in alle soorten en maten. Uw oude stoel ziet er na een bezoek aan Meubelstoffeerderij van de Watering weer als nieuw uit. Door onze jarenlange ervaring combineren wij de ambacht van het vak met de moderne eisen van nu. Maak een afspraak met onze meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel en geniet nog jarenlang van uw bank en stoelen.

Waarom Meubelstoffeerderij van de Watering?

Wanneer u kiest voor onze meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel bent u verzekerd van:

  • Zorg
  • Afwerking
  • Ambacht
  • Kwaliteit

Voor al onze diensten, van onze leren zitmeubelen t/m het opnieuw bekleden van uw zitmeubels en complete interieurbekleding voor waar dan ook, maakt onze meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel gebruik van de beste materialen. Daarnaast garandeert onze meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel een goede en eerlijke advisering en degelijk werk. Of het nu gaat om een zachte, comfortabele bank of een stevige, aan al uw specifieke wensenmoet elke goede meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel zich houden. Wanneer u overweegt uw dierbare stoel of bank te laten herstofferen, verwacht u vakmanschap. Meubelstoffeerderij van de Watering weet dat het verantwoord herstofferen van antiek zitmeubilair niet alleen technische vakkennis vereist; het vergt ook kennis van meubelstijlen.

Klassiek en modern

Meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel van de Watering heeft zowel in de klassieke stoffering als in de moderne stoffering de benodigde kennis en ervaring. De collectie stof en leer wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd. Zo hebben wij de moderne materialen en technieken in huis om deze vervolgens met de nodige vakbekwaamheid te kunnen verwerken. Wilt u meer informatie over onze meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel ? Neem dan gerust contact met ons op. Al uw stijlmeubelen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel heeft kennis over alle meubelstijlen.

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Meubelstoffeerder in Krimpen aan den IJssel voldoet aan al uw specifieke wensen.
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring