Meubelstoffeerder

Meubelstoffeerder van de Watering laat uw meubelen weer stralen!

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder voor uw oude meubelstukken? Is de stof versleten van uw lievelingsstoel of is het misschien wel tijd voor een andere look in huis? Dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij Meubelstoffeerderij van de Watering aan het juiste adres!. Wij zijn dé specialist op het gebied van herstofferen van meubelen, van stoel tot bank of poef wij staan graag voor u klaar. Met het opnieuw stofferen van uw zitmeubelen kunt u direct uw interieur een nieuwe stijl of kleur geven. Onze vakkundige meubelstoffeerder staat klaar om uw bank, stoel, fauteuil, sofa of poef te stofferen met de stof die uw wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zwarte stoel bordeaux rood laten stofferen, of uw bank van jaren 70 geel naar hedendaags blauw. Welke kleur of dessins u ook wenst voor de stoffen, Meubelstoffeerderij van de Watering heeft het in huis. Wilt u verzekerd zijn van topkwaliteit bij het herstofferen van uw meubelen? Kies dan voor de meubelstoffeerder van Meubelstoffeerderij van de Watering!

Een vakman van een meubelstoffeerder die alles van stoffen weet

Meubelstoffeerder Meubelstoffeerderij van de Watering beschikt over:

  • Kennis
  • Ervaring
  • Inzicht
  • Middelen
  • Velen materialen
  • Potentie voor degelijk advies

Wij gaan graag met u in gesprek over uw meubel, uw voorkeuren betreffende de vulling en hoe het zitvlak moet zijn, maar zeker ook over stofkeuzes. Wij bieden een ruime keuze aan stoffen. Al deze stoffen hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Als meubelstoffeerder weten we alles van stoffen. We leggen u graag uit welke stof wel of niet bij uw meubelstuk past, en wat de gevolgen zijn van een bepaalde keuze. Hierbij zijn wij dan ook zeker niet kort van stof. Er is immers zo veel te vertellen. Komt u ook bij ons in de meubelstoffeerderij langs?

Elk meubel is anders, meubelstoffeerder van de Watering is van alle markten thuis

Elk meubel is anders, de een is strak en modern het ander rond en meer brocante. Elk meubelstuk vraagt dan ook om een andere aanpak van de betreffende stoffeerder. Een leren stoel, een klassieke bank, of een modern fauteuil. Hiervoor is verschillende kennis benodigd. Meubelstoffeerderij van de Watering biedt u voor elk meubelstuk de passende expertise. Komt u eens langs bij onze meubelstoffeerderij? Wij heten u van harte welkom voor een kennismaakgesprek.

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
De meubelstoffeerder die uw meubelen weer laat stralen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring