Meubelstoffeerder

Meubelstoffeerder van de Watering laat uw meubelen weer stralen!

Meubelstoffeerder nodig voor uw oude(re) meubelstukken? Misschien vindt u wel dat het tijd is voor een andere look in huis. Dat het interieur qua stijl en kleur wel een vernieuwing kan gebruiken. Uw bank, uw stoel, uw fauteuil, uw sofa of uw poef, ze kunnen allemaal makkelijk aan uw nieuwe interieur aangepast worden door middel van een vakkundig meubelstoffeerder. U wilt uw zwarte stoel graag donkerrood? Of de bank misschien van jaren 70 geel naar hedendaags blauw? Meubelstoffeerderij van de Watering heeft de juiste meubelstoffeerders in huis om uw meubelen grondig aan te pakken.

Een vakman van een meubelstoffeerder die alles van stoffen weet

Meubelstoffeerder Meubelstoffeerderij van de Watering beschikt over:

  • Kennis
  • Ervaring
  • Inzicht
  • Middelen
  • Velen materialen
  • Potentie voor degelijk advies

Wij gaan graag met u in gesprek over uw meubel, uw voorkeuren betreffende de vulling en hoe het zitvlak moet zijn, maar zeker ook over stofkeuzes. Wij bieden een ruime keuze aan stoffen. Al deze stoffen hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Als meubelstoffeerder weten we alles van stoffen. We leggen u graag uit welke stof wel of niet bij uw meubelstuk past, en wat de gevolgen zijn van een bepaalde keuze. Hierbij zijn wij dan ook zeker niet kort van stof. Er is immers zo veel te vertellen. Komt u ook bij ons in de meubelstoffeerderij langs?

Elk meubel is anders, meubelstoffeerder van de Watering is van alle markten thuis

Elk meubel is anders, de een is strak en modern het ander rond en meer brocante. Elk meubelstuk vraagt dan ook om een andere aanpak van de betreffende stoffeerder. Een leren stoel, een klassieke bank, of een modern fauteuil. Hiervoor is verschillende kennis benodigd. Meubelstoffeerderij van de Watering biedt u voor elk meubelstuk de passende expertise. Komt u eens langs bij onze meubelstoffeerderij? Wij heten u van harte welkom voor een kennismaakgesprek.

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
De meubelstoffeerder die uw meubelen weer laat stralen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring