Meubel stoffering

Meubel stoffering van banken tot stoelen en alles hiertussen

Het is tijd, tijd voor meubel stoffering van meubelstoffeerderij van de Watering. U moet het nu toch echt toegeven; die eens zo mooie en stralende bank? Dat is toch echt wel een tijdje terug. De stof is zijn mooiste kleur verloren en op het zitvlak duidelijk uitgedund. De meubel stoffering is gewoon verouderd. Niet gek! Want u heeft de bank al jaren! Als u zich bedenkt dat een Nederlander gemiddeld 7 uur per dag zittend doorbrengt en in de vrijetijd zit de gemiddelde Nederlander ook zo een 85%. Dus die stof van uw bank mag ook wel eens vervangen worden. De bank heeft immers nog steeds zijn allure en sfeer. Alleen die stof…  Meubelstoffeerderij van de Watering kan uw bank voorzien van nieuwe meubel stoffering. Zo straalt uw bank weer net als toen u hem kocht! 

Meubelstoffeerderij van de Watering en meubel stoffering

Meubelstoffeerderij van de Watering is gespecialiseerd in het stofferen van meubelen. Ook uw bank is dus in goede handen bij onze vakmensen. Wij zetten onze sterke eigenschappen voor u op een rijtje:

  • Vakmensen 
  • Kwaliteit 
  • Service en advies
  • Hoogwaardige stoffen en materialen
  • Brede keuze in materiaal
  • Ambachtswerk 

Komt u eens langs om te praten over meubel stoffering

Wanneer u uw bank, of ander meubel stuk, gestoffeerd wil hebben, nodigen wij u graag uit om eens bij ons in de stoffeerderij langs te komen! Hier kunnen wij even rustig met u zitten, kennismaken en overleggen. We bekijken het meubelstuk dat u gestoffeerd wenst te hebben, u bekijkt de stoffen en kiest uit alle mooie opties. We maken afspraken voor het brengen van het meubel of de meubelen, wanneer wij aan de slag gaan, en wanneer we u het eindresultaat mogen laten zien.

Voor het eerste contact kunt u ofwel bellen ofwel ons contactformulier invullen. Wij horen graag welk project u voor ons heeft!
 

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring