Meubel stoffering

Meubel stoffering van uw zitmeubel omdat deze het nog waard is!

Meubel stoffering bij meubelstoffeerderij van de Watering wordt ambachtelijk uitgevoerd met kwaliteit en zorg. Wij zijn een bedrijf waar we nog tijd maken voor de zorg en afwerking van meubel stoffering van zitmeubelen. Heeft u eens zo mooie stralen bank zijn glans verloren? Of de stof zijn mooiste kleur verloren en het zitvlak uitgedund? Dan kunnen we zeggen dat de meubel stoffering verouderd is. En helemaal niet gek ook, als u bedenkt dat een Nederlander in zijn of haar vrije tijd gemiddeld 7 uur per dag zittend doorbrengt! Waarschijnlijk staat de bank al enige jaren in huis en is het vervangen van de stof nu aan de beurt. De keuze voor het meubel opnieuw stofferen is snel gemaakt als uw bank nog steeds allure en sfeer heeft of omdat u waarde hecht aan het zitmeubel. Meubelstoffeerderij van de Watering voorziet helemaal op maat gemaakt naar uw wensen uw bank van nieuwe meubel stoffering. Laat uw bank weer stralen zoals de dag dat u hem kocht!

Meubelstoffeerderij van de Watering specialist in meubel stoffering!

Meubelstoffeerderij van de Watering is gespecialiseerd in het stofferen van meubelen. Ook uw bank is dus in goede handen bij onze vakmensen. Wij zetten onze sterke eigenschappen voor u op een rijtje:

  • Ambachtswerk
  • Brede keuze in materiaal
  • Hoogwaardige stoffen en materialen
  • Kwaliteit
  • Service en advies
  • Vakmensen

Meubel stoffering van uw zitmeubel start met het bekijken van uw meubelstuk!

Voor meubel stoffering van uw bank of ander meubel stuk nodigen wij u graag uit om eens bij ons in de stoffeerderij langs te komen! Hier kunnen wij even rustig met u zitten, kennismaken en overleggen. We bekijken het meubelstuk dat u gestoffeerd wenst te hebben, u bekijkt de stoffen en kiest uit alle mooie opties. We maken afspraken voor het brengen van het meubel of de meubelen, wanneer wij aan de slag gaan, en wanneer we u het eindresultaat mogen laten zien.

Voor het eerste contact kunt u ofwel bellen ofwel ons contactformulier invullen. Wij horen graag welk project u voor ons heeft!

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Meubel stoffering van banken tot stoelen en alles hiertussen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring