Herstofferen

Herstofferen door Meubelstoffeerderij van de Watering, dan bent u verzekerd van kwaliteit ambachtswerk!

In sommige gevallen heeft u meubels die u graag een tweede leven wilt geven of waar u veel waarde aan hecht. Wanneer de stoffering van deze meubels slecht wordt is het mogelijk om deze te laten herstofferen. Meubelstoffeerderij van de Watering is hét adres voor stofferen en herstofferen van meubelen! Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ons oprecht specialist noemen in herstofferen van verschillende soorten meubelen. Uw zitmeubel met al zijn verhalen en herinneringen verdient het om met de uiterste zorg behandeld te worden. Als geen anders snappen wij de waarde die u hecht aan uw meubelen en bij ons bent u verzekerd van:

  • Ambachtswerk
  • Gedetailleerd werk
  • Kwaliteit in stof en vakwerk
  • Zorg voor uw gewaardeerde meubel
  • Advies op het gebied van stof keuze e.d.

Nostalgie is vaak de aanleiding om te kiezen voor herstofferen van meubelstukken

Nostalgie is waarschijnlijk een kernwoord in uw keuze om uw meubelstuk te laten herstofferen. Die bank die u ooit kreeg van uw oma toen u voor het eerst op u zelf ging wonen? Die is inmiddels aan het einde van zijn latijn. Hoewel, misschien is de stof gewoon vaal, vuil of versleten? Het meubel zelf is misschien nog in prima staat! Dan is het zonde om deze bank met zijn historie bij u thuis zomaar de deur uit te doen. Herstofferen is dan de ideale oplossing.

Herstofferen is ambachtswerk en echt een vak apart!

Tegenwoordig zijn vakmensen op het gebied van herstofferen moeilijk te vinden. Dit is namelijk echt een vak apart. Een stoffeerder moet voldoende kennis en ervaring hebben, maar het is belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant. De één zit namelijk graag wat rechterop in het zitmeubel, terwijl een ander misschien juist graag wegzakt in een zacht kussen. Dergelijke voorkeuren moet de stoffeerder meenemen wanneer hij het meubel stoffeert. Bovendien moet deze vakman uiterst voorzichtig omgaan met het meubel, omdat hier zoals gezegd vaak nostalgische en emotionele waarden aan verbonden zijn. Bij meubelstoffeerderij van de Watering hebben wij deze mensen, kennis en ervaring in huis. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw meubelstuk weer wordt zoals nieuw!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor herstofferen? Neem nog vandaag contact met ons op!

We komen graag met u in contact om te bespreken wat uw wensen zijn voor herstoffen van uw meubel. We bespreken dan samen de mogelijkheden! Heeft u vragen over het herstofferen van uw meubelstuk? Of wilt u een afspraak maken om uw meubel te laten stofferen? Bel ons dan op: 010-4581369 of vul het contactformulier in op de website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Herstofferen voor behoud van uw mooie fauteuil, bank, stoel of poef?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring