Herstofferen

Herstofferen voor behoud van uw zitmeubel waar u waarde aan hecht!

Herstofferen van uw zitmeubel waar u veel waarde aan hecht? Dan bent u bij Meubelstoffeerderij van de Watering aan het juiste adres! Wij zijn ervaren in het herstofferen van verschillende meubelen. Wij snappen dan ook dat u uw zitmeubel zoals uw bank of stoel met al zijn verhalen en herinneringen niet zomaar door de eerste de beste laat behandelen. Daarom verzekeren wij u:

  • Ambachtswerk
  • Kwaliteit in stof en vakwerk
  • Zorg voor uw gewaardeerde meubel
  • Gedetailleerd werk
  • Advies op het gebied van stof keuze e.d.

Nostalgie leidt tot herstofferen van meubelstukken

Nostalgie is waarschijnlijk een kernwoord in uw keuze om uw meubelstuk te laten herstofferen. Die bank die u ooit kreeg van uw oma toen u voor het eerst op u zelf ging wonen? Die is inmiddels aan het einde van zijn latijn. Hoewel, misschien is de stof gewoon vaal, vuil of versleten? Het meubel zelf is misschien nog in prima staat! Dan is het zonde om deze bank met zijn historie bij u thuis zomaar de deur uit te doen. Herstofferen is dan de ideale oplossing.

Herstofferen is ambachtswerk!

We willen het graag nog even over het ambachtswerk van het herstofferen hebben. Tegenwoordig zijn vakmensen op het gebied van herstofferen moeilijk te vinden. Dit is namelijk echt een vak apart. De stoffeerder moet naast kennis en ervaring hebben ook goed luisteren naar de wensen van de klant. De een zit namelijk graag wat rechterop terwijl u zelf misschien juist graag wegzakt in een zacht kussen. Dergelijke voorkeuren moet de stoffeerder meenemen wanneer hij het meubel stoffeert. Ook moet deze vakman uiterst voorzichtig omgaan met het meubel, omdat hier zoals gezegd vaak nostalgische en emotionele waarden aan verbonden zijn. Bij meubelstoffeerderij van de Watering hebben wij deze mensen, kennis en ervaring in huis.

Heeft u vragen over het herstofferen van uw meubelstuk? Of wilt u een afspraak maken om uw meubel te laten stofferen? Belons dan op: 010-4581369

Maak a.u.b. uw keuze:

Meubelstoffeerderij van de Watering  logo
Meubelstoffeerderij van de Watering
Herstofferen voor behoud van uw mooie fauteuil, bank, stoel of poef?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring